Veilig en vertrouwd op reis
Nu er in Nederland en wereldwijd volop wordt gevaccineerd gloort er weer licht aan het einde van de tunnel. De grenzen gaan open. We kunnen weer op reis. We hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.
De verwachting is dat de spelregel om een land wel of niet te mogen bezoeken, afhangt van: 

1) of u wel of niet bent ingeënt
2) of u beschikt over een recente negatieve PCR testuitslag

Het is de verantwoording van de passagier dat hij naast de bestaande reisdocumenten (paspoort of ID-kaart) over medisch geldige reisdocumenten beschikt.

Heeft u reisplannen voor 2021/2022?
Ons aanbod voor reizen in 2021 kunt u al bekijken op onze website. Het is een programma met prachtige wandelreizen. Heeft u interesse? Schroom dan niet en bel één van onze reisspecialisten via  088 - 1307360. Zij adviseren u graag over de reis van uw voorkeur.

Wacht u liever nog even om definitief te boeken maar heeft u wel interesse mee te gaan wanneer het weer kan?
Dan adviseren we u een vrijblijvende optie te nemen op de reis van uw voorkeur.
U zit dan nog nergens aan vast, maar we houden wel een plekje voor u gereserveerd. Dan bent u er zeker van dat u mee kunt. U kunt een optie nemen via het online optieformulier op de pagina van de betreffende reis, of neem telefonisch contact met ons op: 088 - 1307360.

Wat moet ik doen als ik niet meer op reis wil en dus annuleer?
In het geval dat u als deelnemer annuleert gelden de standaard annuleringsvoorwaarden. Als NCRV-Reizen uw reis annuleert, ontvang u de betaalde reissom retour. Voor de specifieke voorwaarden verwijzen wij u naar de desbetreffende reis op onze website.

Wat betekent het voor mij als NCRV Reizen mijn reis vanwege corona annuleert? 

Wanneer NCRV-Reizen de reis annuleert, bent u uw geld niet kwijt. Bij alle reizen in 2021 krijgt u de door u betaalde reissom teruggestort op uw bankrekening (en géén voucher) in het geval dat uw reis vanwege coronamaatregelen niet door kan gaan.

Is het wel verstandig om mijn aanbetaling of restantbetaling te doen zolang ik nog niet zeker weet of mijn reis doorgaat?
Het ziet er naar uit dat er deze zomer weer gereisd kan worden. We volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen daar waar nodig gepaste maatregelen treffen. We vragen u om de normale betalingsvoorwaarden te hanteren, en uw aanbetaling of restantbetaling gewoon te voldoen conform de spelregels. De betalingsvoorwaarden staan immers los van de annuleringsvoorwaarden.

Ik heb nog een corona voucher van een geannuleerde reis in 2020. Wanneer kan ik mijn geld terug krijgen?
Als de voucher 6 maanden of langer geleden is uitgegeven, is het mogelijk een schriftelijk verzoek voor restitutie bij ons in te dienen. Dit kan gewoon door middel van een kort mailtje naar ons algemene e-mailadres. We nemen uw verzoek dan in behandeling en zullen u zo spoedig mogelijk terugbetalen.

Mijn voucher verloopt bijna, wat nu?
U kunt uw SGR voucher binnen één jaar na uitgifte inwisselen voor een andere reis. De nieuwe vertrekdatum mag ook ná de geldigheid van de voucher zijn, zolang de boeking maar binnen een jaar na uitgifte is gedaan. Als u geen nieuwe reis hebt geboekt en dat ook niet van plan bent en uw voucher (binnenkort) verloopt, betalen wij het voucherbedrag automatisch uit. U wordt hierover schriftelijk geïnformeerd. Bent u van plan om in de toekomst nog wel een reis met NCRV-Reizen te maken maar kunt of wilt u nu nog niet boeken? Dan kunt u er ook voor kiezen uw SGR voucher om te zetten in een Reischeque met een nieuwe geldigheid van 2 jaar.

Heeft nog andere vragen of wilt u graag advies?
NCRV-Reizen heeft inmiddels jarenlange ervaring in het organiseren van de mooiste wandelreizen. We kunnen u dus deskundig advisren. Echter is deze corona situatie ook voor ons nieuw. Er zijn gelukkig positieve perspectieven. We zien er naar uit dat er weer veilig en vertrouwd gereisd kan worden.

Heeft u liever persoonlijk contact? Schroom dan niet, we helpen u graag verder!
Bel met één van onze reisspecialisten via 088 - 1307360 of mail naar info@ncrv-reizen.nl. 

Brochure aanvragen