Boek op tijd!
Wilt u deze zomer met NCRV op reis? Wees er dan op tijd bij! Het is voor de meeste bestemmingen nog lastig om te zeggen of een reis door kan gaan. Reisadviezen en maatregelen spelen daarbij natuurlijk een belangrijke rol. Wellicht denkt u… eerst maar eens even afwachten hoe alles zich ontwikkelt. En dat begrijpen we. Toch willen we u aanraden om niet te lang te wachten met boeken. We zullen ook uitleggen waarom.

Beschikbaarheid
Op dit moment hebben we op alle reizen voldoende voorraad en is uw plekje dus direct beschikbaar voor het tarief dat op de website vermeld staat. In veel gevallen moeten wij bijvoorbeeld bij hotels en treinmaatschappijen al in mei/juni beslissen of een reis doorgaat. Daarna bestaat de kans dat uw treinstoel duurder wordt of dat u niet meer mee kunt omdat er bijvoorbeeld geen treinstoelen of hotelkamers meer beschikbaar zijn.

Heeft u uw keuze voor komende zomer al gemaakt of staat u op het punt uw keus te maken? Wacht dan niet langer met boeken. U voorkomt daarmee onnodige teleurstellingen zowel voor uzelf als voor uw medereisgenoten! En… uw boekt uw reis zonder risico. Dus waarom zou u wachten?

Boek zonder risico: geld terug als de reis niet door kan gaan
We willen allemaal weer graag op vakantie. De berichten zijn positief, het ziet ernaar uit dat we deze zomer weer op reis kunnen. Daarom hebben we een mooi aanbod aan zomerreizen samengesteld naar de mooiste wandelbestemmingen.  

Kan uw reis niet doorgaan vanwege een oranje/rood reisadvies of vanwege te weinig deelnemers? Wanneer NCRV-Reizen de reis annuleert, bent u uw geld niet kwijt. Bij alle reizen in 2021 krijgt u de door u betaalde reissom teruggestort op uw bankrekening (en géén voucher) in het geval dat uw reis vanwege coronamaatregelen niet door kan gaan. U kunt uw vakantie dus zonder zorgen boeken!

Tijd om te boeken!
Natuurlijk begrijpen we uw twijfels. Maar vakantie en reizen zit nu eenmaal in onze aard en de voorpret is daar natuurlijk een zeer belangrijk onderdeel van.

Bij NCRV-Reizen bent u in ieder geval zeker van:

• Geld terug bij annulering door de reisorganisatie
• Repatriëring als het reisadvies naar oranje of rood verandert

Kortom, er staat u niets in de weg.

Deze zomer op reis, maar kunt u nog niet beslissen?

Neem een optie!
Heeft u al plannen, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan vrijblijvend een optie. U zit nergens aan vast, maar wij weten wel dat u interesse hebt en houden een plekje voor u vrij. En we vinden het fijn als u met ons meegaat! Bij alle reizen op onze website vindt u een button met 'Neem een optie'.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Mail ons dan gerust op info@ncrv-reizen.nl of bel 088 - 1307360. We helpen u graag!

Brochure aanvragen