5-daagse Riviercruise door Nederland  20 juni t/m 24 juni

Ga mee op ontdekkingstocht met een luxe riviercruise door Nederland. Vertrek en aankomst in Rotterdam!

Aan boord van je luxe 5-sterren hotelschip zal het je aan niets ontbreken. Wij reizen als eigen NCRV-groep ook met andere cruisepassagiers op het schip.

Je prachtige cruise begint in Rotterdam. Geniet op het zonnedek van de prachtige en indrukwekkende landschappen die aan je voorbij trekken. We bezoeken een aantal historische steden.

Dag 1- Rotterdam-Hoorn
We heten je om 15.30 uur welkom met een heerlijk diner aan boord, een goed begin van je cruise! Tijdens de maaltijd en in de sfeervolle salon maak je kennis met de medepassagiers. Ondertussen vaart je hotelschip naar Hoorn, waar je de volgende morgen aankomt.

Dag 2- Hoorn-Enkhuizen
Deze morgen nodigen wij je uit om de prachtige stad Hoorn te ontdekken. Of breng een bezoek aan de BroekerVeiling in Broek op Langedijk. Dit is de eerste én laatste groentedoorvaarveiling ter wereld. Terug aan boord geniet je van een heerlijke lunch en zet je hotelschip koers richting Enkhuizen. Na het diner hebben we de mogelijkheid om gezamenlijk Enkhuizen te ontdekken.

Dag 3-Enkhuizen-Kampen-Lelystad
Vanmiddag is er de mogelijkheid om (zonder extra kosten) met onze NCRV-groep een stadswandeling door Historisch Kampen te maken. 

Aan het einde van de middag wacht je een muzikale verrassing met medewerking van talentvolle musici in de Bovenkerk in Kampen (inclusief reissom).

Dag 4- Lelystad-Amsterdam-Rotterdam
Vanmorgen vroeg zetten we koers richting de hoofdstad, waar we aan het begin van de ochtend arriveren. In de ochtend kunnen we Amsterdam gezamenlijk ontdekken. In de middag kun je mee op excursie en maak je kennis met het Joodse erfgoed in onze hoofdstad. Tijdens deze middagexcursie leer je alles over de wisselwerking die er is tussen de stad en de Joodse gemeenschap. Je brengt o.a. een bezoek aan de Portugese Synagoge. Na het diner stap je aan boord van diverse salonboten met elk hun eigen comfort. Je geniet van een heerlijke avondrondvaart over de Amsterdamse grachten. Net voor middernacht worden de trossen voor de laatste keer los gegooid en leggen we het laatste stukje af terug naar Rotterdam.

Dag 5-Rotterdam
Vroeg in de morgen komen we aan in Rotterdam. We nemen afscheid van ons hotelschip en bemanning. Na ons ontbijt is de ontscheping en keren we weer huiswaarts. 

Reiscode: 23HIJM (niet meer te boeken)

Reissom

Haydndek:

€    890,-p.p.  2 pers hut bezet door 2 personen

€ 1.190,- p.p. 2 pers hut voor alleengebruik

Straussdek:

€ 1.090,-p.p. 2 pers hut bezet door 2 personen

€ 1.390.- p.p. 2 pers hut voor alleengebruik

Mozartdek: 

€ 1.190,- 2 pers hut bezet door 2 personen

€ 1990,- p.p. 2 pers hut voor alleengebruik

 

Begeleiding:

Henny van Tuyl

Inclusief:

  • Uw eigen NCRV- begeleiding 
  • Volpension verzorging aan boord
  • Koffie & thee na lunch en diner en in de middag 
  • Water tijdens elke maaltijd
  • Muzikale verrassing in de Bovenkerk in Kampen m.m.v. talentvolle musici
  • Alle haven en lokale belastingen 

Exclusief

  • Niet alle excursies zijn inbegrepen in de reissom. (informatie wordt aan boord gegeven)
  • Eventuele brandstoftoeslag
  • Reis en Annuleringsverzekering 
  • Extra drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijke aard.

Groepsgrootte

Er is een minimum aantal deelnemers nodig voor vertrek.