Hij is er weer! Het nieuwe programma voor 2020. Het derde jaar NCRV-Reizen nieuwe stijl staat voor de deur. Samen met onze reisleiders hebben we weer een mooi programma samengesteld. Of u nu kiest voor een wandelvakantie in de Alpen of voor een zonnige bestemming op één van de Griekse eilanden… uw reis is bij ons in goede handen. We zetten ons dagelijks in om uw reis onvergetelijk te maken. Reizen die meer zijn dan een normale vakantie, want dat is immers wat u mag verwachten van NCRV-Reizen.

We hebben dit jaar een uitgebreid aanbod aan wandelvakanties. Bijzonder is de trektocht langs de Portugese westkust in het voorjaar. Over de Rota Vicentina wandelt u door één van de mooiste, ongerepte kustgebieden van Europa.

In de zomer gaat u graag twee weken wandelen. We hebben volop keuze uit diverse bestemmingen. Prachtige reizen in de Alpen, wandelen in het hart van de Pyreneeën of door het Engelse Graafschap Kent. Voor de liefhebbers is er een huttentocht. U loopt van hut naar hut en geniet onderweg van de prachtige natuur.

In het najaar geniet u van de ruige bergtoppen in het Zwitserse Grächen. Of van onbetreden paden, indrukwekkende kloven en een mild en zonnig klimaat op West-Kreta.

Deskundige reisleiders
Elke reis wordt begeleid door een deskundige reisleider. Uiteraard vervult hij of zij een belangrijke rol tijdens de reis. We zijn blij met de vele trouwe reisleiders. De meesten met jarenlange ervaring! Ze zijn deskundige en betrokken, en spannen zich in om er voor u een geslaagde reis van te maken.

Welke reis u ook kiest, u zult er geen spijt van krijgen.

Graag begroeten we u op één van onze NCRV-Reizen!

Team NCRVBrochure aanvragen