6 daagse fietsreis door twee nationale parken   Reiscode 24HFOV

Maandag 2 september  t/m 7 september 2024

Afwisselende fietstochten door twee nationale parken in de omgeving van Steenwijk. De ene dag fietsen we door de Weerribben, de andere dag verkennen we de uitgestrekte velden en het prachtige bos. Voor wie klein wil leren kijken, heeft de omgeving veel moois te bieden. Koffiedrinken in het zonnetje op een prachtige brink of tussen het waaiende riet geeft een bijzonder vakantiegevoel.


6- daagse Verkenning van de Leetrail : Luxemburgse Ardennen    Reiscode 24HLEE

Maandag 13 mei t/m 18 mei 2024

Een lange afstandsroute door het hertogdom Luxemburg: Leetrail. De tocht begint in Ettelbrück en eindigt in Kautenbach. Onderweg kunnen we  prachtige uitzichtpunten, mooie kapelletjes en indrukwekkende bossen op ons in laten werken. Zo’n 53 km lang wandelen we soms langs steile paden en rotsachtige bergruggen en door de bosrijke vallei van de Sauer (Sûre). Wandelingen kunnen naar draaglast worden aangepast.


Montafon: wandelen over bijzondere paden                                   Reiscode: 24HMON

Woensdag 19 juni - 2 juli, 14 dagen

Het 40 km lange dal, het Montafon, vind je tussen Bludenz en Partenen in Vorarlberg, Oostenrijk.  In het Montafon (letterlijk berg en kloof) komen verschillende landschappen bij elkaar en kunnen we genieten van een verscheidenheid aan planten. Verschillende wandelingen komen in het Rätikon tot aan of over de Zwitserse grens. In dit gebied liggen vele hutten. Vanaf de 3e kun je kiezen uit twee wandelingen. dag. Het hotel waarin we verblijven beschikt over een zwembad en een sauna.

Gemoedelijk wandelen in het Lechtal                                                 Reiscode: 24HHOL

Maandag 1 juli - 13 juli 2024, 13 daagse reis

Het Lechtal loopt evenwijdig met de Oostenrijkse/Duitse grens. Elk zijdal van de Lechtaler Alpen is weer anders.We verblijven in het dorp Holzgau (1114 m). Dit dorpvormt een goed uitgangspunt voor een prigro- en wandelreis. Het ligt aan de bekende afstandsroute de Lechweg. We zullen hiervan enkele trajecten volgen. Het wandelprogramma is gradatie 2 en 3

In dit dal rijdt een wandelbus, waar gebruik van kunnen maken. Dat maakt ook een bezoek aan Reutte of Lech, het dorp van de Oranjes  mogelijk.

8 daagse reis naar de wintersport Reiscode 24HSEE

Dinsdag 27 februari – dinsdag 5 maart 2024

Seefeld in de winter. Met sneeuw op de witte toppen of onder je skies. Hoe heerlijk om te Langlaufen of te wandelen langs een beek. Elke avond bespreken we wat iedereen de volgende dag wil doen. Er zijn volop keuzemogelijkheden. Het hotel heeft een prettige sfeer en we kunnen op basis van halfpension genieten van een goede keuken. We reizen per trein naar dit veelzijdige wintersportoord. Poedersneeuw op de stenen in de beek, witte bergtoppen in de verte…wat een heerlijk vooruitzicht.