5-daagse Riviercruise door Nederland  Reiscode: 23HIJM

20 juni t/m 24 juni 2023

Ga mee op ontdekkingstocht met een luxe cruise door Nederland. Vertrek en aankomst in Rotterdam! Aan boord van je luxe 5-sterren hotelschip zal het je aan niets ontbreken. Wij reizen als eigen NCRV-groep ook met andere cruisepassagiers op het schip. We doen o.a. Amsterdam, Hoorn, Enkhuizen en Kampen aan. 

Genieten van het Brabantse land Reiscode: 23HFBR

4 september t/m 9 september (6 dagen) 

Heerlijk op de fiets een deel van Brabant verkennen? Dat kan met reisleider Hans van Walbeek, die jaren in deze provincie gewoond heeft. Gezellig rijden door prachtige natuurgebieden en onderweg bijzondere dingen bekijken. De vestingstad Heusden is zo’n pareltje.  Fiets je mee?

 Verken het Saas-dal   Reiscode23HSAA

20 juni t/m 1 juli 2023 (12 dagen) 

Op een terrasje bij Kreuzboden en genieten van de Feegletsjer? Of te voet naar het gehuchtje Triftalp lopen.  Wandelen kan hier goed, andere activiteiten mag ook. Ga mee met de groep of kies je eigen manier om van de bergen te genieten. Het kan allebei. (Dat wordt prigo genoemd)

Loop met ons mee langs de Lieser, Eifel  Reiscode: 23HLIE

22 t/m 27 mei 2023 (6 dagen)

Het Lieserpfad is een van de mooiste wandelroutes in de  Eifel . Het pad loopt van Boxberg  naar Lieser, aan de Moezel (circa 75 kilometer)

 

Spectaculaire uitzichten in het Ötztal    Reiscode: 23HOTZ

18 juli t/m 1 augustus 2023 (15 dagen)

Het Ötztal biedt onbegrensde wandelmogelijkheden en kent spectaculaire uitzichten. Elke dag is er een zwaarte 2 of zwaarte 3 programma.