22 daagse reis naar de Algarve Reiscode: 23HPAL

Vertrek 11 november 

Genieten van nog meer zomer: de Algarve in november. Het hotel waar wij verblijven in Monte Gordo ligt dicht bij het strand. Maar er is veel meer te zien en beleven: Sevilla is goed bereikbaar, we kunnen fietsen, een tripje naar een markt, zomaar wat slenteren, genieten van de zon, straatjes en terrasjes.

Al klinkt 22 dagen heerlijk lang, het is voorbij voor je het weet. Het verblijf is op basis van half pension.

15 daagse reis naar Benidorm. Reiscode: 24HSPB

vrijdag 23 februari t/m 8 maart 2024

Benidorm ligt aan de Costa Blanca en heeft twee prachtige stranden. Daartussen ligt het oude stadscentrum met gezellige restaurantjes en leuke winkeltjes. De huisjes zijn vrolijk beschilderd. Voor ons hotel staat de bushalte zodat het goed mogelijk is om zelf op pad te gaan als je dat wilt.

Bij de prijs zijn drie excursies inbegrepen. De gids zal ook andere tochtjes voorstellen om meer van de omgeving te zien. Niet inbegrepen maar wel leuk is een fietstocht langs sinaasappelboomgaarden en kleine dorpjes. Een fijne reis in de winter.

8 daagse reis naar de wintersport Reiscode 24HSEE

Dinsdag 27 februari – dinsdag 5 maart 2024

Seefeld in de winter. Met sneeuw op de witte toppen of onder je skies. Hoe heerlijk om te Langlaufen of te wandelen langs een beek. Elke avond bespreken we wat iedereen de volgende dag wil doen. Er zijn volop keuzemogelijkheden. Het hotel heeft een prettige sfeer en we kunnen op basis van halfpension genieten van een goede keuken. We reizen per trein naar dit veelzijdige wintersportoord. Poedersneeuw op de stenen in de beek, witte bergtoppen in de verte…wat een heerlijk vooruitzicht.

Hieronder vind je de reizen die al succesvol uitgevoerd zijn

Genieten van het Brabantse land 

4 september t/m 9 september (6 dagen) 

Heerlijk op de fiets een deel van Brabant verkennen? Dat kan met reisleider Hans van Walbeek, die jaren in deze provincie gewoond heeft. Gezellig rijden door prachtige natuurgebieden en onderweg bijzondere dingen bekijken. De vestingstad Heusden is zo’n pareltje.  Fiets je mee?

 Verken het Saas-dal   

20 juni t/m 1 juli 2023 (12 dagen) 

Op een terrasje bij Kreuzboden en genieten van de Feegletsjer? Of te voet naar het gehuchtje Triftalp lopen.  Wandelen kan hier goed, andere activiteiten mag ook. Ga mee met de groep of kies je eigen manier om van de bergen te genieten. Het kan allebei. (Dat wordt prigo genoemd)

Loop met ons mee langs de Lieser, Eifel  

22 t/m 27 mei 2023 (6 dagen)

Het Lieserpfad is een van de mooiste wandelroutes in de  Eifel . Het pad loopt van Boxberg  naar Lieser, aan de Moezel (circa 75 kilometer)

 

Spectaculaire uitzichten in het Ötztal   

18 juli t/m 1 augustus 2023 (15 dagen)

Het Ötztal biedt onbegrensde wandelmogelijkheden en kent spectaculaire uitzichten. Elke dag is er een zwaarte 2 of zwaarte 3 programma.