De kampeerreizen vinden plaats met eigen vervoer- en kampeermiddel. U reist zelf naar de plaats van de start van de reis.

Hieronder vind je de reizen die al succesvol uitgevoerd zijn

FRYSLÂN, myn moaie Fryslân…. 

5 september t/m 16 september (12 dagen)

Friesland is onze prachtige provincie waar werkelijk alles is te vinden: Geschiedenis, cultuur, natuur, sport en ontspanning. Fietsen doen we in ieder geval.

Lastig om te kiezen waar we naar toe zullen gaan tijdens deze reis in Friesland. Er is zoveel te zien en te beleven. Wat we in deze reis vooral zoeken is de authenticiteit van Fryslân en met zulke Friese reisleiders en (stads)gidsen zal dat zeker lukken.

Fietsen langs het Pieterpad deel 1  

29 augustus t/m 9 september (12 dagen) 

Fietsen langs het Pieterpad is een mooie en populaire variant op de bekende lange afstand wandelroute. Van deze route fietsen we het eerste deel, door de mooie provincies Groningen langs wierden en akkers en door Drenthe langs heidevelden en bossen.

Geliefd drielanden meer De Bodensee    

19 mei t/m 7 juni 2023 (20 dagen)

Over goed te berijden fietspaden geniet je van een afwisselende omgeving en  sfeervolle terrasjes. We overnachten op vier campings.

Op deze reis zullen vaartochten op de mooie Bodensee niet  ontbreken. 

Pleisterplaatsen in Oost Europa       

26 mei t/m 15 juni 2023 (21 dagen)

Drie weken lang reizen we in Oost-Europa. De reis voert u deels terug in de tijd, maar laat ook de ontwikkeling zien van deze landen na de omwenteling in de jaren tachtig van de vorige eeuw.