De kampeerreizen vinden plaats met eigen vervoer- en kampeermiddel. U reist zelf naar de plaats van de start van de reis.

Nazomeren in Zeeland

Dinsdag 3 september tot zaterdag 14 september (12 dagen)       

We verkennen op de fiets de schilderachtige landschappen van Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren met hun rijke cultuur en geschiedenis. We maken een grensoverschrijdend uitstapje naar België. We laten ons verwennen met heerlijke streekproducten. Kortom deze kampeerreis belooft een onvergetelijke ervaring te worden vol ontspanning en verrassingen. Mis deze kans niet om het beste van Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren te ontdekken in september.

Fietsen langs het Pieterpad deel 2

Dinsdag 3 september tot zaterdag 14 september 2024 (12 dagen)

Dit jaar vervolgen we het mooie traject van het Pieterpad door de schilderachtige  provincies Drenthe en Overijssel . Het is een grote ontdekkingstocht langs uitgestrekte heide- en veenlandschappen. We fietsen  over kronkelende wegen langs de Vecht. Onderweg verkennen we niet alleen de geschiedenis maar ook het huidige leven rond nieuwe bezienswaardige plaatsen langs de route.

Dus, haal caravan of camper van stal en vergeet vooral de fiets niet en ga met ons mee voor het volgende avontuur langs het Pieterpad.  Nieuwsgierig?

Fietsen en kamperen in de Alpen.                           3 juni t/m 22 juni 2024 (20 dagen)

Fietsen tussen majestueuze berglandschappen en betoverende Alpenlandschappen, langs heldere meren en schilderachtige valleien. De Alpe-Adria fietsroute biedt een ongeëvenaarde mix van natuurlijke pracht en culturele diversiteit. Elke bocht in de weg onthult een nieuw adembenemend uitzicht. Met onderweg charmante dorpjes in de unieke sfeer van de regio en een bezoek aan historische steden zoals Salzburg, Spittal, Villach en Venzone, doordrenkt van eeuwenoude geschiedenis en architectonische pracht. Nieuwsgierig??

Weserradweg: Fiets en cultuurbelevenis                   21 mei t/m 5 juni 2024 (16 dagen)

Eén van Duitslands populairste fietsroutes is het pad langs de rivier de Weser.  Het pad voert langs mooie overzichtelijke stadjes waar sprookjesachtige verhalen en geschiedenis door elkaar heen lopen. Ook de typische stijl van de Weser vakwerkhuizen geven stadsbezoeken een apart karakter. Kortom een mooi gebied om op de fiets te verkennen. Nieuwsgierig?

Velotour Plesante, een fietsvakantie in een uniek stukje Frankrijk       17 mei - 5 juni 2024.  

Het is ontspannen fietsen in het aantrekkelijke kustlandschap en het stroomdal van de rivier Charente. Een streek die veel heeft te bieden: witte stranden, forten, kleine stadjes met haventjes en vele oesterkwekerijen. Op die mooi plekken komen we al fietsend over  glooiende heuvels met wijngaarden, zonnebloemen en eikenbossen. De rijke geschiedenis is herkenbaar en zichtbaar in de mooie omgeving.

Nieuwsgierig?