Beste mensen van de NCRV Regio Rotterdam,

Wij zijn verheugd dat het landelijk hoofdbestuur heeft besloten om een doorstart te maken, dat betekent dat wij als afdeling door kunnen gaan met activiteiten onder de naam NCRV. En geen andere naam moeten bedenken voor de afdeling. Op de vernieuwde website www.ncrvreizen.nl komen t.z.t. ook de activiteiten er op te staan.

 

Ook is er minder goed nieuws: zoals de meesten van jullie al weten heeft onze secretaris Jan Vink het bestuur verlaten per 14 oktober 2022, wat wij erg jammer vinden, op een gepaste wijze hebben we afscheid genomen van Jan als bestuurslid. Vanaf deze plaats willen we Jan Vink hartelijk dank zeggen voor het vele werk wat hij voor de afdeling gedaan heeft, o.a. op een voortreffelijke wijze het secretariaat ter hand genomen, fietstochten hebt geleid en de vele wandelingen, we zullen je missen.

 

Als bestuur hebben we enkele problemen, een fietstocht kunnen we helaas niet organiseren omdat niemand zich heeft aan gemeld n.a.v. vorige activiteitenblad. Ook zijn we nog op zoek naar een secretaris omdat wij nog niemand hebben kunnen vinden, daarom een oproep, wie kan en wil in het bestuur als secretaris, de voortzetting van de afdeling kan in de komende jaren onzeker worden als het bestuur nog meer gaat uitdunnen.

 

Er is ook goed nieuws te melden, we hebben enkele activiteiten kunnen ontwikkelen, ook mede mogelijk gemaakt door enkele leden, hun gegevens kun je vinden bij de desbetreffende activiteiten.

 

Namens het bestuur,

Jan den Uijl

 

 

Speciale melding

  • er wordt op tijd vertrokken
  • als de deelnemers geen bericht krijgen, gaat de activiteit door
  • voor alle activiteiten wordt een bijdrage gevraagd van € 1
  • alle activiteiten vallen op een zaterdag, tenzij anders wordt vermeld
  • men dient contant geld mee te nemen om de deelnamekosten te voldoen
  • wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade of letsel aan je spullen of door jou toegebracht aan anderen
  • neem eten en drinken mee op de activiteiten