Beste reiziger,

Mijn naam is Wim Egels, en ik mag al heel lang reis(bege)leider zijn. Ik geniet daar erg van. Ik kom uit het basisonderwijs, ben gepensioneerd, maar val nog regelmatig in op scholen. Ook voltrek ik de nodige huwelijken, want ik ben ambtenaar van de Burgerlijke Stand in mijn woonplaats Baarn. Ik vind het fijn iets te organiseren of te regelen en het mensen naar de zin te maken: als zij genieten, geniet ik ook.

Het feit dat je reizen leidt voor een christelijke organisatie betekent dat je allemaal een gemeenschappelijke basis hebt. Hoe verschillend die ook door de diverse deelnemers wordt beleefd en/of ingevuld. Ik mocht als reisleider heel Europa doorkruisen, van de Noordkaap tot de Canarische Eilanden en van Jordanië, Israël en Egypte, Turkije, Griekenland naar Groot-Brittannië en alles wat daar tussenin ligt. Ook bezocht ik Cuba. Heel interessant!

Gouden tip? Behandel iedereen met respect; heb een open oor/oog voor de ander en geniet van elkaar en van uw vakantieland. Ik hoop u op een NCRV-reis te mogen begroeten.

Wim Egels

Brochure aanvragen