Nederlandse Christelijke Reisvereniging

De NCRV is de oudste en meest ervaren christelijke reisorganisatie in Nederland. Het reisaanbod varieert van trektochten voor avontuurlijke kampeerders tot geheel verzorgde hotelvakanties, van actieve wandel-, fiets- en wintersport-vakanties tot cultuur- en zonvakanties en van dagexcursies tot reizen van meerdere weken.

De Nederlandse Christelijke Reisvereniging is opgericht in 1922 uit ideële overwegingen. Ook tegenwoordig zijn we vanuit een positief christelijk beginsel nog steeds een non-profit vrijwilligersorganisatie. De NCRV biedt groepsreizen aan waar alle gezindten welkom zijn. We verwachten van deelnemers dat ze het christelijke gedachtengoed respecteren.

Onze reisleiders zijn ervaren en betrokken vrijwilligers, die er plezier in hebben om met een groep op stap te gaan. De kleine groepen waarmee we reizen maken persoonlijke aandacht en prettig onderling contact mogelijk. Elke reis heeft zijn eigen karakter, maar voor alle reizen geldt dat cultuur, natuur en rust in goede balans zijn. Het christelijke karakter van de NCRV komt tot uitdrukking in het reisprogramma en in de manier waarop we omzien naar elkaar.

In dit deel van de website vindt u achtergrondinformatie over de NCRV.