Wie meer wil weten over de reizen uit ons programma, is welkom op de Reisinformatiemarkt in Nijkerk. Er zijn presentaties door reisleiders en natuurlijk kunt u terecht met al uw vragen en opmerkingen. Wie meteen een reis wil boeken, kan dat natuurlijk hier ook persoonlijk doen bij onze reisadviseurs. Ook zal er een presentatie zijn over de toekomstplannen van NCRV-Reizen, waarbij u zelf kunt meepraten.

Omdat Nijkerk in een prachtige wandelomgeving ligt, hebben enkele échte wandelreisleiders een mooie wandeling uitgestippeld. Vertrek voor de wandeling is om 13.00 uur vanaf de Schakel.

Reisleiders
Ze zijn de visitekaartjes van NCRV-Reizen: de reisleiders! Vele gemotiveerde mannen en vrouwen met kennis en ervaring zetten zich volledig in om van uw reis een succes te make. Ze weten precies waar ze moeten zijn. U kunt altijd op de reisleider terugvallen. Ter plaatse worden vaak lokale gidsen ingehuurd. Zij kennen het gebied en de bestemming als geen ander. Bij touringcarreizen zal de chauffeur veel gidstaken overnemen. Reisleiders van NCRV-Reizen zijn flexibel en weten dat het uw vakantie is. Met al uw vragen kunt u bij hem of haar terecht.

U bent van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur! De koffie staat klaar!

Congrescentrum De Schakel
Oranjelaan 10
3862 CX  Nijkerk

Brochure aanvragen